registrace zde | zapomenuté údaje

 
článkyfotogalerievideaporadnadiskuzee-shop
Párty prodej Tarra To se mi líbí

Festival ohňostrojů Hlučín 2024

Milí fanoušci a příznivci ohňostrojů, rádi bychom Vás informovali ohledně letošního ročníku Festivalu ohňostrojů Hlučín 2024.

Dále bychom uvedli na pravou míru také informace, které zazněly v médiích ohledně nekontaktování zástupců města o údajného nezájmu organizátora TARRA pyrotechnik pořádat letošní ročník.

Naše společnost byla a je také v letošním roce připravena realizovat již 6. ročník největší akce na Hlučínském jezeře, kterou je Festival ohňostrojů Hlučín 2024 a sama iniciovala setkání se zástupci města.

Na základě setkání a schůzky s paní starostkou Hlučína Petrou Teskovou a s ohledem na plánovanou opravu silnice I/56 a s ní spojené komplikace a omezení v dopravě, se v letošním roce Festival ohňostrojů Hlučín 2024 neuskuteční.

Dle harmonogramu prací by rekonstrukce silnice I/56 měla být hotova do 28.8.2024, nicméně harmonogram se stále mění a práce se mohou také z různých neočekávaných důvodů prodloužit, např. kvůli nepřízni počasí, neočekávaným pracím, apod, čímž by došlo ke kolizi s termínem počátku Festivalu ohňostrojů Hlučín 2024, tyto informace jsme obdrželi od odboru vnitřních věcí města Hlučín.

S ohledem na připravovanou druhou etapu sanace lokality Hlučínského jezera budeme včas informovat o možnostech konání dalších ročníků.

Jsme rádi a děkujeme za Vaši přízeň a důvěru a věříme že se nám takto úspěšnou a unikátní akci podaří zachovat a uskutečnit v příštích letech.

26. 6. 2024 | Pyromania1





Diskuze



Nový příspěvek

Nové příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé.

© 2009–2012 MARFreklamní agentura, grafické studio a tvorba webových stránek © 2009–2012 TARRA PYROTECHNIK s.r.o.